Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : npenintas@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012 στη Μελίβοια.

Παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 17ης Ιουνίου 2012, από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα της Μελιβοίας. Δίνονται: η δύναμη όλων των κομμάτων (που έλαβαν έστω και μία ψήφο) σε καθένα τμήμα, η δύναμη συνολικά στα τέσσερα εκλογικά τμήματα και το ποσοστό επί τοις εκατό καθενός, καθώς και ένα γράφημα με τους συσχετισμούς των εντός βουλής κομμάτων στην τοπική Κοινότητα Μελιβοίας.
    Η πηγή των αποτελεσμάτων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αυτά παρουσιάζονται όπως δημοσιοποιήθηκαν στο δικτυακό τόπο http://ekloges.thessaly.gov.gr/, με τελευταία ενημέρωση την 18-06-2012 και ώρα 10:07 π.μ. Τα λογότυπα των κομμάτων και ο χάρτης της Ελλάδας προέρχονται από το δικτυακό τόπο http://ekloges.ypes.gr του Υπουργείου Εσωτερικών.
   
  Παρατήρηση: σε προηγούμενη ανάρτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 06 Μαΐου 2012 στη Μελίβοια, παρενέβη ο "δαίμων του τυπογραφείου", οδηγώντας σε αρκετές ανακρίβειες. Τα λάθη αποκαταστάθηκαν και όσα παρουσιάζονται εκεί είναι πλέον ορθά.

Πίνακας 1: Οι εγγεγραμμένοι, οι ψηφίσαντες, τα λευκά και τα άκυρα της εκλογής της Κυριακής 17-06-2012.
Πίνακας 2: Οι ψήφοι και τα ποσοστά των κομμάτων, όπως αυτά καταγράφηκαν στα εκλογικά τμήματα της Μελιβοίας, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012.
Γράφημα 1: Γραφική απεικόνιση των ποσοστών των (εντός βουλής) κομμάτων, όπως καταγράφηκαν στη Μελίβοια την  Κυριακή 17 Ιουνίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: