Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : npenintas@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ο συντάκτης ...

Σας καλωσορίζω στο blog Made in Melivoia, που σαν αποκλειστικό σκοπό του έχει την προβολή της Μελιβοίας.


   To blog Made in melivoia λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κανένα άλλο σκοπό, εκτός του παραπάνω αναφερθέντος.
  Αν, παρά τη θέλησή μας, παραβιάζουμε Πνευματικά Δικαιώματα, παρακαλούμε ειδοποιείστε μας στο npenintas@gmail.com. Στο παραπάνω mail, περιμένουμε, επίσης, τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας, τα άρθρα σας για δημοσίευση ή ό,τι άλλο... 

   

    Πλέον τα δημοσιεύματα το ιστολογίου Made in Melivoia, παρέχονται υπό τους όρους της άδειας CC BY-NC "Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση", για την αποφυγή αυθαίρετης χρήσης ή/και οικειοποίησης του υλικού του.


Διαβάστε σχετικά με την άδεια χρήσης "Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση".


  

    Το υλικό που περιμένει για ανάρτηση είναι αρκετό και αφορά μια μεγάλη ποικίλα θεμάτων  για το χωριό μας, αλλά πριν τη δημοσίευσή του απαιτείται η σχετική προεργασία, κάτι που απαιτεί χρόνο και έρευνα, γι' αυτό και οι αναρτήσεις δημοσιεύονται με κάποια χρονική διαφορά, μεταξύ τους.  
 Επίσης οι παλιότερες αναρτήσεις τροποποιούνται-βελτιώνονται-εκσφαλματώνονται και εμπλουτίζονται τακτικά με νέο βιβλιογραφικό και φωτογραφικό υλικό, εξ' ου και στα περισσότερα θέματα του Made in Melivoia, υπάρχει η φράση "Θα συμπληρωθεί...", οπότε καλό είναι να τις ξαναβλέπετε
     Αν κι εσείς έχετε κάτι ενδιαφέρον για ανάρτηση ή οποιαδήποτε παρατήρηση, σχόλιο, απορία, σας περιμένω στο: npenintas@gmail.com .  
   Οφείλω, εδώ, να δώσω και δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ' όσους συνεισφέρουν τόσο με το υλικό που δίνουν, αλλά και με τα σχόλια-παρατηρήσεις-υποδείξεις τους. 
  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η προσπάθεια. Καλό θα ήταν να γίνει για κάθε περιοχή κάτι αντίστοιχο. Μπράβο Νίκο

Ανώνυμος είπε...

προσεγμενη μεστωμενη δουλειά β
γαλμενη με μερακι απο ένα καθηγητή που σέβεται τις πηγές. Απλά ευγε

Ανώνυμος είπε...