Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : npenintas@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κυριακή στο χωριό... 24-07-2011.

Την τιμητική της είχε η περιοχή μας αυτές τις μέρες, αφού η γνωστή εκπομπή της ΕΤ-3 "Κυριακή στο χωριό" πραγματοποίησε γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες. Την Κυριακή δε, το "στρατηγείο" του τηλεοπτικού συνεργείου στήθηκε στον πολυχώρο της "Πλατανιάς". Κάτω απ' τη σκιά των πλατανιών, με τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής απ' την ορχήστρα και με την παρουσία του κοινού, "γυρίστηκαν" κάποιες ώρες τηλεοπτικού υλικού, που μετά το απαραίτητο "μοντάζ", θα προβληθούν στην  ΕΤ-3 από Σεπτέμβριο, δεδομένου ότι λόγω θέρους η εκπομπή σταματάει την κανονική της ροή...

 Τα θέματα που προβάλλει η εκπομπή ποικίλα και σε μεγάλο θεματικό εύρος: ιστορία, παράδοση, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, εθελοντισμός, τουρισμός κ.α.. Έτσι οι παριστάμενοι που πήραν το λόγο αναφέρθηκαν σε πολλά απ' αυτά για τα μέρη μας... Περισσότερα στο "γυαλί" από το Σεπτέμβριο, όταν προβληθεί το επεισόδιο. Για την  ώρα κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα...
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μελιβοίας, κος Αθαν. Μπελιάς.
Ο πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Μελιβοίας κος Αθαν. Μπελιάς, ο Δήμαρχος Αγιάς κος Αντ. Γκουντάρας, ως οικοδεσπότες της εκπομπής και η αρχαιολόγος κα Σταυρ. Σδρόλια με πλουσιότατο ανασκαφικό έργο στην περιοχή μας. 
Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Αγιάς κος Σουλιώτης, η παρουσιάστρια κα Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και ομιλών ο κος Νικ. Ντάγκας(;).
Σε πρώτο πλάνο ο αιδ. Μιχαήλ Ζιούρκας. Στο βάθος οι:  λαογράφος Οδυσ. Νικ. Τσιντζιράκος και ο φιλόλογος Οδυσ. Β. Τσιντζιράκος.

Και μια γεύση από τα αγροτικά προϊόντα Α' ποιότητας της Μελιβοιώτικης γης.
Τα προϊόντα και οι παραγωγοί τους.
Δυναμικό παρόν έδωσε...
... ο Σύλλογος Γυναικών Μελιβοίας ... 
  ... με πολλά και διάφορα εδέσματα...  
... ψητά, πίτες,... 
... γλυκά, λικέρ και σαλάτες. 
Δημιουργίες όπως αυτά τα κρίταμα...
... κι αυτή η μακαρονάδα με θαλασσινά. 
Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η ορχήστρα ( εδώ σε πρόβα), που κράτησε ευχάριστη συντροφιά στους θεατές, αλλά και συνόδευσε το χορευτικό συγκρότημα του Εκπολιτισικού Συλλόγου Αγιάς. 
Μια πρόβα στα γρήγορα και... 
... γρήγορα επί σκηνής...
... γιατί ξεκινάει το γύρισμα...
Το χορευτικό σε δράση με την κάμερα ανοιχτή...
Το κοινό, η ορχήστρα, οι οικοδεσπότες...
Και μιά γενική εικόνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: